bruidsarrangement

Op u mooist, op uw mooiste dag!

Om een ultiem mooie uitstraling te krijgen is het belangrijk om voor uw bruiloft een aantal keer een gezichtsbehandeling te boeken.

Zo heeft u op de bruiloft een mooie, gezonde huid zonder oneffenheden en een frisse  uitstraling.

 

Het arrangement bestaat uit verschillende behandelingen die we ruim van te voren in plannen.
3 weken voor de bruiloft ontvangt u na een huidanalyse een Microdermabrasie behandeling, dit is een intensieve peeling en zorgt ervoor dat de huid mooi glad en egaal wordt.

Een week wordt u behandeld met een complete gezichtsbehandeling, HydraBeauty.

Bij deze behandeling zit een dieptereiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, massage en masker ingegrepen.

Een week voor uw bruiloft ontvangt u een luxe gezichtsbehandeling met een 24karaats masker. Dit zorgt ervoor dat uw huid optimaal straalt.

 

Het is mogelijk om voor uw bruiloft een proef make-up en haar sessie in te plannen. Geheel afgestemd op uw huid en trouwjurk. 

Op de dag van uw huwelijk is het mogelijk dat er voor uw visagie een vocht regulerende ampul onder uw bruid make-up wordt aangebracht. Dit zorgt ervoor dat uw make-up de gehele dag goed blijft zitten. 

BEAUTY BEHANDELING

Straal tijdens jouw grote dag! 3 weken voordat u het ja-woord gaat geven, wordt er met de beautybehandeling begonnen. De beautybehandeling kan uitgebreid worden naar een glowbehandeling, manicure, pedicure en eventueel bruidsproefkapsel en proef make-up.

 

OP ZOEK NAAR DE DROOMJURK

Bij Koonings slaagt u ongetwijfeld in de zoektocht naar de bruidsjurk van uw dromen. Met een aanbod van ruim 4.500 bruidsjurken op voorraad heeft u altijd de gelegenheid om het model van uw voorkeur te passen. Hoe leuk om dat te kunnen doen terwijl uw haar en make-up al mooi gedaan zijn!

TOAST OP DE LIEFDE

De liefde moet gevierd worden! Dit doet u natuurlijk in Ineke's restaurant, gelegen op de eerste verdieping van het Koonings pand. Werkelijk álles is roze, goud of versierd met bloemen. Een leukere omgeving dan nog even na te genieten van deze dag is er niet!

 


TOAST OP DE LIEFDE

Geniet met jouw entourage na jouw schoonheidsbehandeling van een lekker kopje koffie, verse lunch of klassieke high tea. Het helemaal roze restaurant Ineke's heeft haar deuren voor jou geopend. Wil je gaan voor een high-tea of kom je met een groep van meer dan 15 personen? Reserveer dan eerst even telefonisch via: 0031 (0)493-313 220.

Contact:

Dukaat 5a

5751 PW

Deurne

0493 724408

 

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM: